LA FARMÀCIA - HISTÒRIA

La història de la farmàcia de Òdena és breu però intensa, com la de la majoria de totes aquelles farmàcies  que es van obrir en els anys 50, amb prou feines sortint de la misèria de la postguerra i iniciant la nova etapa social de desenvolupament i conquestes socials com la de la sanitat publica.

 

En aquest context i a mitjan 1965 el farmacèutic Ricardo Gimeno obre la farmàcia de Òdena, a la Plaça Major, just davant de l'Ajuntament i de l'Església de Sant Pere.

El carrer sense asfalt, moltes deficiències pròpies de l'època, però la il·lusió i les ganes de tirar endavant aquell servei, vital per a la població de Òdena podien amb totes les adversitats.

 

Desafortunadament el farmacèutic fundador i titular, va morir, i la farmàcia quedo en propietat de la seva vídua, que amb la regència de diverses farmacèutiques i auxiliars la va mantenir fins a la seva venda definitiva.

 

La nova farmacèutica titular, M. Teresa Navarro Sala ha estat des de 1987 la responsable, juntament amb el seu equip, d'oferir i donar el millor servei possible, adaptant l'espai i la tecnologia a l'implacable pas del temps, fins a l'actualitat, amb l'obertura d'aquesta nova eina, la web de la  farmaciaodena.com.

 

 

 

FARMÀCIA MARIA TERESA NAVARRO

 

Av. de Manresa, 102

08711 Òdena (Barcelona)

Tel 93 803 32 46 - 606 944 05

www.farmaciaodena.com

info@farmaciaodena.com

 

REALITZAT POR AMC GESTIÓN